Slow Food Manowce 2025

Slow Food Manowce 2025 już za nami! Co to był za wieczór! Kolejny raz kolacja w duchu Slow Food, która odbyła w Pałacu Manowce spotykała się z dużym zainteresowaniem. Cieszymy się na tak pozytywny odbiór i wspaniałe towarzystwo. Naszym gościom dziękujemy za obecność, dobry nastrój i ogromny entuzjazm, dzięki Wam ten wieczór był naprawdę wyjątkowy.

Dziękujemy za współorganizację wydarzenia liderowi Convivium Slow Food Szczecin, Andrzejowi Buławskiemu. Ogromne brawa dla szefów kuchni za przygotowanie wszystkich niepowtarzalnych dań: Ernest Jagodziński
Filip Ondrušek
Bogumił Przybylak
Mariusz Górecki
Augustine Nsai
Tomasz Madera
Krzysztof Zieliński
Łukasz Urbański

Wspaniałe muzyczne doznania zapewniali nam Joanna Sinkiewicz i Alex Marek