Cóż to był za koncert i jaka kolacja! Pierwsza impreza z cyklu Food & Fun w Pałacu Manowce. Połączenie wspaniałej muzyki i wykwintnych potraw. 23 października 2021 roku w Pałacu Manowce odbył się kameralny koncert Kuby Badacha „Tribute to Andrzej Zaucha”, a po nim kolacja degustacyjna przygotowana przez Tomasza Maderę, Szefa Kuchni Hotelu Park w Szczecinie. Podczas kolacji dr Marek Łuczak uchylił rąbka tajemnic towarzyszących tropieniu zaginionych dzieł sztuki.
Wieczory Food & Fun w Pałacu Manowce to powrót do tradycji salonów towarzyskich, okazja do spotkań i rozmów z innymi przedsiębiorcami, menedżerami i artystami, do skosztowania wykwintnych potraw i do odprężenia w atmosferze najpiękniejszego z zachodniopomorskich pałaców, tuż nad brzegiem Zalewu Szczecińskiego. Mieliśmy przyjemność gościć właścicieli i szefów wielu wiodących firm z regionu, którzy mogli prowadzić kameralne rozmowy w salonach i bibliotece pałacu.
Kuba Badach to niezwykle popularny polski wokalista, kompozytor, aranżer i producent muzyczny. Dwukrotnie był laureatem nagrody polskiego przemysłu fonograficznego Fryderyka. Za sprzedaż solowych albumów uzyskał dwie złote płyty. Tomek Madera obecnie jest szefem kuchni w restauracji Hotelu Park, jednej z sześciu szczecińskich restauracji umieszczonych w przewodniku Gault & Millau. Zdobywał wiele nagród na konkursach i festiwalach gastronomicznych. Dr Marek Łuczak jest policjantem, historykiem i muzykiem. W policji zajmuje się odnajdywaniem zaginionych i skradzionych zabytków. Autor serii monografii o historii poszczególnych części Szczecina.