Lusia x Adi

Menu weselne

W najważniejszym dniu swojego życia zasługujecie na to, co najlepsze! W Manowcach przywiązujemy ogromną wagę do jedzenia, pilnując, aby na stołach znalazły się najlepsze lokalne produkty z Pomorza Zachodniego, a często – z naszego ogrodu warzywnego.

Nasz szef kuchni przygotował kilka wariantów menu, z których mogą wybierać nasi klienci. Jeśli macie swoje własne preferencje, postaramy się stworzyć menu uwzględniające Wasze wybory. Aby upewnić się, że dostosowaliśmy nasze menu do Waszych gustów, zapraszamy przed ślubem na degustację menu dla dwóch osób (oferta dotyczy wesel). Jesteśmy w stanie zaspokoić wszelkie zasady dietetyczne, a także wymagania głównych religii.

Oferujemy trzy pakiety menu: Silver, Gold i Platinum. W pakiecie Silver toast to kieliszek wina musującego, w pakiecie Gold dodatkowo przekąski koktajlowe, a w pakiecie Platinum do przekąsek podajemy szampana. We wszystkich pakietach menu serwowane są cztery dania, które różnią się doborem potraw. Dla każdego dania (przystawka, zupa, danie główne, deser) można wybrać jedną z dwóch opcji, zazwyczaj jedną wegetariańską. Po daniach serwowanych przez cały czas dostępny jest zimny bufet i wybór ciast. Na weselach około północy podajemy kolejne ciepłe danie. Z przyjemnością przedstawimy nasze przykładowe karty menu. W pakietach są także napoje bezalkoholowe, zimne i ciepłe. Posiłki podawane są przez kelnerów do stołu, ale możemy przedstawić opcję bufetową, co obniży cenę obsługi, a zatem i posiłków.

Nasza lista win zawiera interesujący wybór stylów i roczników, ale staramy się zapewnić konkretne wina wskazane przez parę młodą. Gościom siedzącym przy stołach kelner rozlewa alkohole. Nie stawiamy butelek na stole.

Napoje alkoholowe oferujemy w formie Open Baru. Do wyboru są trzy warianty. Cena za każdego dorosłego uczestnika jest następująca:

Menu Pałacu Manowce